Ledbury in Herefordshire - Malvern Hills

Church Street in Ledbury, Herefordshire Ledbury in Herefordshire, Engeland Malverns Hills in Herefordshire, Engeland Malverns Hills in Herefordshire, Engeland hotels boeken via GBLBritish Camp en Herefordshire Beacon in de Malvern Hills Great Malvern in Worcestershire, Engeland Hereford in Herefordshire Tewkesbury in Gloucestershire, Cotswolds Wye Valley in Engeland en Wales Brockhampton Estate in Herefordshire, Engeland Hampton Court in Herefordshire

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenMiddeleeuws straatje in Ledbury, Engeland

Ledbury is klein stadje in het graafschap Herefordshire, west Engeland. Het heeft ongeveer 10 duizend inwoners en heeft een aantal fraaie historische gebouwen. U vindt er mooie houten houten gebouwen zoals bijvoorbeeld in het oude en smalle Church Street waar het kleine Butchers Row Museum en ook het Heritage Centre gesitueerd zijn. Aan de uiteinden van het straatje staat enerzijds een kerk en anderzijds de houten Market Hall. Een ander in het oogspringend gebouw is de kloktoren, ook weer deels van hout. Het stadje ligt daarnaast aan de rand van de Malvern Hills, een Area of Outstanding Natural Beauty waar ook prima gewandeld kan worden. Zo kunt u een wandeling maken naar Herefordshire Beacon waar u tevens het British Camp zult aantreffen, een heuvelfortifactie uit de oudheid.

De regio kent ook een aantal historische bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Eastnor Castle, Helens Manor en het Brockhampton Estate. Ook zit in de buurt van de kleine stad Hereford en het stadje Great Malvern. Dat ligt ook bij de Malvern Hills maar dan vlakbij Worcestershire Beacon, het noordelijke deel van deze heuvelzone. De natuur van de Wye Valley, een gebied dat zich uitstrekt tot in Wales, ligt ook redelijk in de buurt.

Verslag Ledbury en de Malvern HillsDirect boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Reis plannen naar Ledbury

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Ledbury te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Ledbury duurt daarna nog minimaal 3 uur 45 minuten. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een (langere) overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Deze plaats heeft overigens een treinstation en vanaf hier kunt bijvoorbeeld direct naar Hereford, Colwall, Great Malvern, Worcester en ook een paar keer per dag naar Oxford en Londen (Paddington).


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Vakantie vieren in Shropshire en Herefordshire
→ Steden, stadjes en dorpen in Shropshire en HerefordshireOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in Shropshire en Herefordshire

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers