Inveraray aan Loch Fyne - Argyll & Bute

Inveraray aan Loch Fyne in Argyll and Bute Inveraray in Schotland Inveraray Castle in Schotland Loch Fyne in Schotland hotels boeken via GBLKilchurn Castle in Schotland Oban in Schotland Loch Long in Schotland Loch Lomond in Schotland

Informatie over deze bestemmingInveraray Castle in Argyll, Schotland

Inveraray is een mooi klein 18e eeuws stadje in het heuvelachtige raadsgebied Argyll & Bute, west Schotland. Met minder dan duizend inwoners is het meer een dorp en het bevindt zich aan de oever van het grote langwerpige Loch Fyne. In deze plaats kunt u enkele uitstekende plekken bezoeken zoals het stijlvolle Inveraray Castle met zijn tuinen en bossen, en de oude gevangenis dat nu een museum is. Niet ver weg, aan de andere kant van het meer, vindt u de Ardkinglass Woodland Garden, in Cairndow. Voorbeelden van bezienswaardigheden wat verder weg zijn Kilchurn Castle, de Crarae Garden en het zeer oude Dunadd Fort in de Kilmartin Glen. Enkele kilometers ten oosten van Loch Fyne begint het bergachtige Loch Lomond & the Trossachs National Park. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Inveraray.


Wandelen in en vlakbij Inveraray

In dit gebied kan uiteraard ook prima gewandeld worden. U kunt bijvoorbeeld wandelen in Inveraray Forest, een route volgen naar het monument Dun na Cuaiche of een eind verder weg Beinn Bhuidhe opwandelen.

➦ Meer info: Routes in en rond Inveraray✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers