Broadway en Snowshill in de Cotswolds - Worcestershire

Broadway in de Cotswolds, Engeland Broadway in Worcestershire, Engeland Het dorp Broadway in de Cotswolds, Engeland Broadway Tower in de Cotswolds, Engeland Het dorpje Snowshill in de Cotswolds Snowshill Manor in de Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds hotels boeken via GBLChipping Campden in Gloucestershire, Cotswolds Blockley in Gloucestershire, Cotswolds Batsford House and Arboretum, Cotswolds De tuin van Hidcote in Worcestershire, Engeland Sudeley Castle in Winchcombe, Engeland

Informatie, hotels en vakantiehuizenBroadway Tower op Broadway Hill in de Cotswolds, Engeland

Broadway is een zeer fraai dorp in het graafschap Worcestershire en ligt in het prachige landelijke gebied genaamd de Cotswolds. Het heeft ongeveer 2,5 duizend inwoners. Hier staat het Gordon Russell Design Museum waar u meubilair uit de Arts & Crafts periode en latere tijdvakken kunt bekijken. Op loopafstand staat de Broadway Tower, een stijlvol torengebouw waarin een tentoonstellings ruimte en een café gesitueerd is. Ook kunt u wandelen in het omliggende Country Park. Sinds kort is het ook mogelijk om aan de rand van het dorp op een oude stoomlocomotief te stappen en wel van de Gloucestershire & Warwickshire Steam Railway. Dat is een vrij lang traject door het prachtige landschap van de Cotswolds naar de stad Cheltenham. Winchcombe is één van de tussenstops.

Het eveneens pittoreske en kleinere dorpje Snowshill ligt 4 kilometer verderop maar niet aan de lijn. U kunt er met de auto heen maar u kunt er ook naar toe wandelen. In het mooie dorpje kunt u tevens de Snowshill Manor bezichtigen, een historisch huis van de National Trust. Net buiten deze plaats kunt u in de zomermaanden (juni t/m augustus) lavendel zien bloeien. Dit is de Cotswold Lavender Farm, een bezoekersattractie en winkel in één. Op slechts enkele kilometers afstand liggen ook het kleine marktstadje Chipping Campden en Blockley, het plaatsje waar de BBC tv-serie Father Brown grotendeels werd opgenomen. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, B&b's en vakantiehuizen in Broadway en omgeving.


Op een speciale locatie overnachten in Broadway?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In het dorp zijn genoeg mooie hotels en ook b&b's te boeken. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige vier of vijfsterrenhotel? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels in dit noordelijke deel van de Cotswolds speciaal worden uitgelicht. Twee daarvan staan in dit dorp.

5 vier -en vijfsterrenhotels in de Northern Cotswolds


Wandelen in Broadway

Deze plaats ligt aan een meerdaagse wandelroute, namelijk de Cotswold Way. In de wandelverslagen hieronder zijn drie routes in deze directe omgeving te vinden waarbij Broadway in twee gevallen het begin of eindpunt vormt. Het geeft u een mooie gelegeheid om de fraaie dorpjes in de omgeving te bekijken. Volgt u bijvoorbeeld routes over de licht heuvelachtige paden naar Stanton, Snowshill, Chipping Campden en Blockley.

Meer info: Wandelverslagen in de Cotswolds | Cotswold Way
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Broadway

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Broadway te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Broadway duurt daarna nog minimaal 3 uur 45 minuten. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een (langere) overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Het dorp is ook per bus te bereiken vanaf Stratford-upon-Avon en Broadway, plaatsen met een treinstation.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Vakantie vieren in de Cotswolds
→ Vakantie vieren in Warwickshire en Worcestershire

→ Steden, stadjes en dorpen in de Cotswolds
→ Steden, stadjes en dorpen in Warwickshire en WorcestershireOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in de Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire en Worcestershire

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers