Wat is Groot-Brittannië Liefhebbers?

Welkom bij Groot-Brittannië Liefhebbers

Over deze website

Wandelaar in Engeland

Gegevens

Handelsnaam: Groot-Brittannië Liefhebbers
Kamer van Koophandel: Groningen
KvK nummer: 59784105
E-mail: info@groot-brittannie-liefhebbers.nl

-----------------------------------------------

Groot-Brittannië Liefhebbers is een website voor mensen die van Engeland, Schotland en Wales houden en/of er vakantie willen vieren. Mijn naam is Michel Spreeuwers en sinds 2012 maak en beheer ik deze website. Ik heb Groot-Brittannië Liefhebbers in de loop der jaren gestaag uitgebreid met tal van bestemmingspagina's, pagina's waar bepaalde thema's behandeld worden en sinds een jaar 7 ook een uitgebreide service voor mensen die op vakantie naar het VK willen. Daar leest u dadelijk meer over.

Wat is het doel? Ik wilde vanaf het begin af aan dat de website een prettige plek is om informatie te bekijken, interactieve kaarten te bestuderen en mooie grote foto's te bekijken. Kortom, een inspirerende omgeving voor een ieder die van Groot-Brittannië houdt en/of er graag vakantie wil vieren. Dat betekent ook dat ik geen reclamebanners en marketingteksten wil gebruiken die dat gevoel wegnemen. Dat is in de loop der jaren niet veranderd. Op de bijbehorende facebookpagina leest u dagelijks over leuke plaatsen, gebieden of andere ondwerpen die te maken hebben met vakantie vieren in Groot-Brittannië.

Het is fulltime werk dus hoe verdien ik dan mijn inkomen? Ik verdien mijn inkomen door boekingen die gemaakt worden via de website van Groot-Brittannië Liefhebbers. Dan heb ik het over hotels, b&b's, vakantiehuizen en ook overtochten, vluchten en dergelijke. U kunt via allerlei pagina's bijvoorbeeld zoeken naar hotels en vakantiehuizen, per gebied of per dorp, stad of badplaats. Door te boeken via de links op deze website ontvang ik automatisch commissie zonder dat de prijs hoger wordt. Op deze zelfde basis kan ik ook gratis service leveren in de vorm van een online vakantieplan op maat. Lijkt u dat interessant? Lees hieronder verder. Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een e-mail naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nlService: Vakantieplan op Maat (gratis)

Door de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan is er ook een 'vakantieplan op maat' service dat volgens hetzelfde concept werkt. Ook daar betaalt u niets extra's voor. U krijgt dan een vakantieplan op maat, inclusief beschikbare accommodaties, informatie per bestemming/gebied, interactieve kaarten per gebied en uiteraard reisinformatie. Dat kan een rondreis langs meerdere locaties zijn per auto of trein of bijvoorbeeld een twee weekse vakantie met het gezin waarbij u telkens een week in een ander vakantiehuis verblijft. Als u wilt kan het zelfs luxe. Het maakt voor mij dus niet. Ik maak een plan daadwerkelijk op maat. Wat ik precies voor u kan betekenen leest u op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlakMet vriendelijke groet,

Michel Spreeuwers

Groot-Brittannië Liefhebbers
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers