Overnachten in Zuidwest Wales

Hotel bij zee in Pembrokeshire hotels boeken via GBLStrand en kliffen in Zuidwest Wales Kustplaatsje in Zuidwest Wales Kasteel in Zuidwest Wales

Hotels en vakantiehuizen in Pembrokeshire en Gower

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in zuidwesten van Wales. Deze regio staat bekend om haar prachtige kusten waarvan een groot deel beschermd is. In het verre zuidwesten kunt u overnachten in het Pembrokeshire Coast National Park waar aan of bij zee enkele dorpen en stadjes gesitueerd zijn waaronder het zeer kleine kathedraalstadje St Davids en het aantrekkelijke badplaatsje Tenby. De mooiste plaatsen zijn hier veelal klein. Iets grotere stadjes zijn er wel zoals Pembroke, Milford Haven en Haverford West. Zoekt u een grotere badplaats in deze regio? Denk dan aan het universiteitstadje Aberystwyth meer in het noorden, buiten het nationale park. Iets verder oostelijk ligt het eveneens fraaie kustlandschap van schiereiland Gower en dat is vlakkbij Swansea mocht u tijdens uw verblijf toch graag in een stad overnachten.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Zuidwest Wales. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Badplaats in Zuidwest Wales
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels aan Carmarthen Bay

Aan en vlakbij Carmarthen Bay hier in het zuidwesten van Wales staan verschillende wat luxere hotels. De baai strekt zich vanuit het Pembrokshire Coast National Park (bij Tenby en Saundersfoot) uit in oostelijke richting. Uiteraard kunt u in en rond de badplaatsjes en dorpjes ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's.


Luxe hotel in Pembrokeshire in Wales
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Zuidwest Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers