Overnachten in de Western Highlands

Hotel in de Western Highlands hotels boeken via GBLGroot meer in de Western Highlands, Schotland Klein meer in de Western Highlands, Schotland Vallei in de Western Highlands, Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Western Highlands

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de westelijke hooglanden van Schotland. Houd er rekening mee dat deze regio zeer prijzig is om te overnachten. Dat geldt voor meer delen van de Hooglanden maar dit is wel een dure streek. U kunt hier bijvoorbeeld een hotel boeken in de natuur van Glencoe en nationale park Loch Lomond & the Trossachs maar als u graag wilt verblijven in een grotere plaats, kies dan voor het kleine stadje Fort William. Op het volgende tabblad kunt u nog kijken bij wat luxe(re) hotels specifiek aan (of in de buurt van) het net al genoemde meer dat haar naam geeft aan het nationale park.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Westelijke Hooglanden van Schotland. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in de Highlands van Schotland
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels aan Loch Lomond

Langs de oevers van Loch Lomond - één van de grootste meren van Schotland - kunt u overnachten in luxe als u wilt. Hieronder worden enkele locaties uitgelicht. Eén daarvan ligt overigens iets oostelijker en wel aan de oever van Loch Ard in de Trossachs. Uiteraard kunt u in de omtrek ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Denk dan bijvoorbeeld aan de dorpen Drymen nabij het grote meer of Callander in de Trossachs.


Luxe hotel aan Loch Lomond Schotland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Western Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers