Overnachten in Zuidoost Schotland

Hotel in de Scottisch Borders hotels boeken via GBLHeuvels in de Scottish Borders, Schotland Kasteel in de Scottish Borders, Schotland Spoorwegviaduct in de Scottish Borders, Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Scottish Borders

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het raadsgebied Scottish Borders. Dit zuidoostelijke deel van Schotland herbergt geen steden (zoals wel meer gebieden in het land) en het is overwegend geen ruige natuur dat u hier aantreft maar landelijke Schotse schoonheid met kleine stadjes en dorpen, kastelen en landgoederen. U kunt bijvoorbeeld overnachten rond de Eildon Hills in/rond Melrose of denk aan het stadje Peebles bij het eveneens mooie Upper Tweeddale.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Scottish Borders. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in de Scottish Borders
Cottage in Engeland

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Scottish Borders
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers