Hotels en vakantiehuizen op de Outer Hebrides

Hotel op de Hebriden hotels boeken via GBLStornoway op het eiland Lewis in Schotland Witte stranden op het eiland Harris in Schotland

Vind een mooi verblijf op de Outer Hebrides

Deze buitenste ring eilanden voor de westkust van Schotland zijn zeer dunbevolkt dus als u van de natuur houdt en graag de afzondering opzoekt dan kunt u eraan denken hier eens een hotel of b&b te boeken. De uitzondering is overigens het kleine stadje Stornoway op Lewis waar de veerboot naar Ullapool op het vasteland vertrekt. Het zuiden van Lewis gaat via een smal stukje land over in het kleinere eiland Harris waar u prachtige witte stranden kunt vinden. Dit gebied is tevens bergachtig. Verder naar het zuiden liggen nog meer eilanden waaronder North Uist, South Uist en Barra. St Kilda, een zeer kleine archipel met werelderfgoedstatus ligt overigens nog veel verder uit de kust. Dat is tevens een natuurreservaat en was vroeger zowaar bewoond. Nu niet meer. U kunt ook direct zoeken in de plaats waar verreweg de meeste accommodaties en faciliteiten zijn en dat is Stornoway.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo
Terug naar:

→ Outer Hebrides
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers