Overnachten in Noord Schotland

Hotel in de Highlands hotels boeken via GBLDorpje in de Northwest Highlands, Schotland Strand in de Northwest Highlands, Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Northwest Highlands

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de noordwestelijke hooglanden van Schotland maar in feite het hele verre noorden van het land. De Northwest Highlands is het bergachtige gebied in het noordwesten, ook wel aangeduid als de laatste wildernis van Groot-Brittannië. Daar treft u een zeer lange kustlijn met tal van inhammen en kleine dorpjes. Zoekt u een dorp met wat horeca om te overnachten? Denk dan aan een hotel of b&b in plaatsen als Ullapool en Gairloch. Het oostelijke deel van het verre noorden is veel minder ruig en herbergt daardoor ook meerdere kleine stadjes als Tain, Dornoch, Thurso en John o' Groats. Aan het zuidelijke uiteinde van dit noordelijke deel van Schotland ligt de stad Inverness. Dat zou een start of eindpunt kunnen zijn als u het uiterste noorden gaat rondreizen.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Noord Schotland. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in Noord Schotland
Cottage in Engeland

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ De Noordelijke Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers