Overnachten in Oost Schotland

Hotel in Fife hotels boeken via GBLKustdorpje in Fife, Schotland Een meer in Perth & Kinross, Scholand Kasteel in Angus, Schotland

Hotels en vakantiehuizen in Fife

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het Kingdom of Fife, het oostelijke raadsgebied van Schotland. Dat heeft een heuvelachtig landschap met ook een behoorlijk kustllijn waarvan een deel aan de Noordzee is gelegen en het zuidelijke deel aan de zeemond de Forth. Er zijn dus meerdere plaatsen om aan zee te overnachten. Denk aan het bekende golfstadje St Andrews of pittoreske kustdorpjes als Anstruther en Culross.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Fife, Angus en Perth & Kinross. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Kustdorpje in oost Schotland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Angus

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het raadsgebied Angus, net als Fife grenzend aan de kust. Landinwaarts is het land zeer heuvelachtig en aan zee kunt u wederom overnachten in één der kustplaatsen waaronder het historische Arbroath. De voor Schotse begrippen relatief omvangrijke stad Dundee ligt ook in deze regio.Hotels en vakantiehuizen in Perth & Kinross

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het raadsgebied Perth & Kinross, een groot gebied in centraal Schotland. Het is deels heuvelachtig maar ook deels bergachtig. Die bergen vind u o.a in en rondom nationale park The Cairngorms. Naast de kleine stadjes en dorpen waar u kunt overnachten kunt u ook kiezen voor een hotel in de kleine stad Perth, net als een aantal andere leuke plaatsen in dit gebied gesitueerd aan rivier The Tay.Vier -en vijfsterrenhotels bij de Tay en Tummel

Bij het Tay Forest Park - dus bij de rivieren Tay en Tummel - kunt u luxueus overnachten in en rond de mooie stadjes aldaar. Op de pagina hieronder worden een vijftal adressen uitgelicht in Highland Perthshire en wel in Pitlochry aan de Tummel en Dunkeld aan de Tay. Uiteraard kunt u in de omgeving ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's.


Luxe hotel in het stadje Dunkeld, Schotland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Fife en Perthshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers