Overnachten in het westen van Schotland

Hotel in Argyll and Bute hotels boeken via GBLKasteel in Argyll, Schotland Kustlandschap in Argyll, Schotland De Hebriden in Scholand

Hotels en vakantiehuizen in Argyll en de Hebriden

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het raadsgebied Argyll & Bute, een westelijk deel in van Schotland. Dit is een dunbevolkte streek met voornamelijk heuvels, langwerpige meren en een zeer uitgestrekte kustlijn. Als u aan of bij zee wilt overnachten dan kan dat hier zeer goed. Als u het liefst een hotel boekt in een plaats met wat horeca en faciliteiten dan kunt u uiteraard denken aan het havenstadje Oban maar ook aan de wat de kleinere stadjes (zo groot als een dorp) Inveraray, Tarbert en Campbeltown in het verre zuiden van het schiereiland Kintyre. Daarnaast liggen er eilanden voor de kust waar u heen kunt per boot en waar u natuurlijk ook kunt overnachten, vaak aan de prijzige kant. Dit zijn oa. Mull, Islay en in de zeemond van de Clyde: Bute.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen en eilanden in Argyll & Bute en de Hebriden. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Kuststadje in Argyll and Bute, Schotland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen op de Hebriden

De Inner Hebrides is de binnenste ring eilanden voor de kust van Argyll & Bute. Het grootste eiland is het Isle of Mull dat deels bergachtig is en waar slechts kleine plaatsjes te vinden zijn waaronder Craignure waar de veerboot vanuit Oban arriveert en Tobermory, bekend van zijn kleurige huisjes. Het kleine historische eilandje Iona ligt vlak voor de kust van Mull, tegenover Fionnphort in het zuidwesten. De eilanden Islay en Jura zijn ook redelijk groot. Islay is bekend om zijn whisky stokerijen en Jura dat er bijna aan vastzit is een voornamelijk natuurlijk gebied. U kunt ook een hotel boeken op het heuvelachtige eiland Bute en op het bergachtige Arran die verder zuidwaarts liggen. Deze eilanden behoren niet tot de Hebriden maar ook hier vindt u mooie landschappen en enkele bezoekersattracties.


Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Argyll & Inner Hebrides
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers