Plaatsen in Warwickshire en Worcestershire

Kasteel in Warwickshire, Engeland Heuvels in Worcestershire, Engeland

Mogelijke bestemmingen in Warwickshire

Warwickshire is een graafschap in het westen van Engeland. Het grenst oa. aan de andere graafschappen Worcestershire, Gloucestershire en West Midlands. Hieronder ziet u enkele plaatsen staan waaronder de twee fraaie en bekende historische stadjes Stratford-upon-Avon (bekend vanwege William Shakespeare) en Warwick (vanwege haar middeleeuwse kasteel).
Overnachtingen boeken in Warwickshire en Worcestershire?

Op bovenstaande pagina's vindt u meer info over de uitgelichte bestemmingen (inclusief foto's en interactieve kaart) in dit gebied. Ook kunt u er op zoek gaan naar hotels, huisjes of andere typen overnachtingslocaties in die specifieke plaatsen. Wilt u liever zoeken in het hele gebied? Kijk dan hier verder:


Hotel in Engeland
GB

Mogelijke bestemmingen in Worcestershire

Het graafschap Worcestershire grenst oa. Warwickshire, Gloucestershire en West Midlands. De meeste bekende plaats is de niet al te grote porselein -en kathedraalstad Worcester maar je vindt er ook Malvern dat aan de voet van de Malvern Hills is gesitueerd en het pittoreske dorp Broadway dat in het noordelijke deel van de Cotswolds is gelegen. Meer bestemmingen in dat gebied vindt u op de volgende pagina:

Steden, stadjes en dorpen in de CotswoldsTerug naar:

→ Warwickshire & Worcestershire
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers