Plaatsen in Shropshire en Herefordshire

Huisje in Herefordshire, Engeland Landschap in Shropshire, Engeland

Mogelijke bestemmingen in Shropshire

Shropshire is een graafschap in het westen van Engeland en grenst aan Wales. Het grenst oa. ook aan de Engelse graafschappen Herefordshire, Cheshire en West Midlands. Verblijf hier bijvoorbeeld in de steden en stadjes met houten vakwerkhuizen zoals met name Ludlow en het grotere Shrewsbury. Overnachten kan bijvoorbeeld ook temidden van of vlakbij het industriële werelderfgoed van het dorp Ironbridge. Church Stretton wordt omringd door de Shropshire Hills.
Overnachtingen boeken in Shropshire en Herefordshire?

Op bovenstaande pagina's vindt u meer info over de uitgelichte bestemmingen (inclusief foto's en interactieve kaart) in dit gebied. Ook kunt u er op zoek gaan naar hotels, huisjes of andere typen overnachtingslocaties in die specifieke plaatsen. Wilt u liever zoeken in het hele gebied? Kijk dan hier verder:


Hotel in Engeland
GB

Mogelijke bestemmingen in Herefordshire

Herefordshire grenst net als Shropshire aan Wales maar bijvoorbeeld ook aan het graafschap Worcestershire. Verblijf bijvoorbeeld in de relatief kleine kathedraalstad Hereford, in het pittoreske Ledbury bij de Malvern Hills of aan de grens met Wales in boekestadje Hay-on-Wye, Ross-on-Wye of (de omgeving van) Pembridge, een gebied met zwart-witte houten huizen.Terug naar:

→ Shropshire & Herefordshire
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers