Overnachten in Somerset en Wiltshire

Hotel in de natuur van Somerset hotels boeken via GBLTuin in Wiltshire, Engeland Steencirkel in Wiltshire, Engeland Kustlandschap in Somerset, Engeland Landhuis in Somerset, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Somerset

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Somerset. Er zijn verschillende soorten landschappen in het gebied. Denk aan de heuvelachtige natuur van het Exmoor National Park in het westen en de Mendip Hills dat nabij kathedraalstadje Wells als badplaats Weston-Super-Mare ligt. De kust van het nationale park is ook nog eens spectaculair met zeer hoge kliffen. In het vlakke binnenland - de Somerset Levels - zijn ook plaatsen om te bezoeken of te verblijven waaronder het bekende Glastonbury. Ook dient Bath vermeldt te worden, de geliefde historische stad in het noorden.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Somerset en Wiltshire. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stad in Somerset, Engeland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Wiltshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Wiltshire. Het graafschap is wereldberoemd vanwege haar prehistorische werelderfgoed en dat ligt deels in de landelijke natuur van de North Wessex Downs en deels niet ver ten noorden van het kathedraalstadje Salisbury. In het verre noorden ligt tevens een klein deel van de Cotswolds, een befaamd landelijk gebied. Om daar meer over te weten te komen en een verblijf te vinden kunt u beter op deze pagina over de Cotswolds kijken.Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Somerset & Wiltshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers