Overnachten in Shropshire en Herefordshire

Hotel op in een stadje van Shropshire hotels boeken via GBLHuisje in Herefordshire, Engeland Landschap in Shropshire, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Shropshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Shropshire. Het grenst aan Wales maar ook hier in het graafschap zelf is prachtige heuvelachtige natuur en wel in de Shropshire Hills. Ook zijn er mooie stadjes en steden. Het werelderfgoeddorp Ironbridge ligt nabij de stad Telford maar als u in een mooie historische stad wilt overnachten, kies dan Shrewsbury.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Shropshire en Herefordshire. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in Shropshire, Engeland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Herefordshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Herefordshire. Het is een relatief dunbevolkt graafschap dat net als Shropshire mooie natuur heeft, fraaie houten vakwerkhuizen en kleine stadjes. Kathedraalstad Hereford is het grootst. Je kunt ook in twee AONB's overnachten, gebieden die vanwege hun natuurlijke schoonheid een speciale status hebben. Er zijn vrij veel in Engeland. Hier in Herefordshire zijn dat de Malvern Hills en de Wye Valley in het grensgebied met Wales.Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Shropshire & Herefordshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers