Overnachten in East Anglia

Hotel op het platteland van Suffolk hotels boeken via GBLKustdorpje in Norfolk, Engeland Dorpje in Suffolk, Engeland Badplaatsje in Suffolk, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Norfolk

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Norfolk. Dit is een graafschap met een overwegend vlak landschap maar in het noorden wordt het een beetje glooiend en vind u tevens een prachtige kustlijn met kleine badplaatsjes en kustdorpen. Die kustlijn met kwelders, zoutmoerassen maar ook kliffen is beschermd en dat geldt ook voor het watterijke Broads National Park in het oosten. Het westelijke uiteinde daarvan is de oude stad Norwich, een geschikte plek als u in een stad wilt overnachten.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Norfolk en Suffolk. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stad in Norfolk, Engeland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Suffolk

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Suffolk. Net als Norfolk heeft dit graafschap ook een beschermde kustlijn met badplaatsjes, kustdorpen, kustpaden en natuur. Dat is uiteraard in het oosten want daar ligt de kust immers. De Dedham Vale is het andere gebied dat de status heeft van AONB, een pittoresk landelijk gebied dat zo bekend is geworden door de werken van schilder John Constable. Ipswich is één van de snelst groeiende steden van Engeland maar zoekt u een (kleinere) historische stad om te overnachten, denk dan aan Bury St Edmunds.Viersterrenhotels in het land van Constable en Gainsborough

Een bepaald deel van het graafschap Suffolk is beroemd geworden omdat hier twee toen (18e en 19e eeuw) zeer bekende en geliefde schilders zijn opgegroeid en in die periode ook het landschap hebben vereeuwigd op doek. Het gaat om John Constable en Thomas Gainsborough. In deze streek kunt u ook in mooie hotels overnachten. Uiteraard kunt u in de streek ook overnachten in goedkopere hotels of b&b's.


Luxe hotel in een klein stadje in Suffolk, Engeland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers