Overnachten in het Lake District

Hotel in de bergen van Lake District hotels boeken via GBLStrand in Cornwall, Engeland Strand in Cornwall, Engeland Strand in Cornwall, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in het Lake District

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Cumbria. Dit graafschap wordt voor een flink deel ingenomen door de bergen van nationale park het Lake District waar u één van de dorpen kunt uitzoeken om te overnachten maar ook zijn er her en der wel hotels in of buiten de dorpen die aan één van de meren zijn gelegen. Buiten het nationale park heeft Cumbria nog veel meer landelijke natuur waaronder de heuvels van de North Pennines in het oosten en het natuurlijke kustgebied van Arnside & Silverdale in het zuiden. De grote uitzondering qua grootte is de (niet al te grote) stad Carlisle in het noorden.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in het Lake District National Park. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in het Lake District, Engeland
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels aan Lake Windermere

De bekendste en grootste van de meren in het romantische Lake District is Lake Windermere. Langs de oevers van dit fraaie meer zijn enkele dorpjes gesitueerd, aanlegplaatsen voor boten waar u kunt meegaan op een lake cruise én ook de nodige mooie hotels. U kunt er dus luxueus overnachten als u wenst. Op onderstaande pagina worden vijf accommodaties uitgebreid behandeld. Uiteraard kunt u in de omgeving ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Denk dan bijvoorbeeld aan de dorpen Bowness en Ambleside.


Luxe hotel aan Lake Windermere in Engeland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Lake District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers