Overnachten in Zuidoost Engeland

Hotel op het platteland van Sussex hotels boeken via GBLKasteel in Kent, Engeland Krijtrotsen in Sussex, Engeland Heuvels in Hampshire, Engeland

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Kent

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Kent. Aan de kust vindt u allerlei kuststadjes en badplaatsjes en dichtbij de kust de landelijke heuvelachtige natuur van de Kent Downs, een gebied dat zich vanuit het kuststadje Dover helemaal uitstrekt tot in het noorden en ook noordwesten van het graafschap. Het beroemde kathedraalstadje Canterbury is één van die plaatsen die aan de rand van dat gebied ligt. Dieper het binnenland in kunt u ook landelijk overnachten of in één van de dorpen of kleine stadjes. Daar treft u de minder heuvelachtige High Weald, een gebied dat befaamd is om haar kastelen en tuinen. Dat ligt ook deels in het graafschap East Sussex.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Kent, Sussex en Hampshire. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in Zuidoost Engeland
Cottage in Engeland

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Sussex

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de graafschappen East Sussex en West Sussex. In het oostelijke deel van East Sussex ligt het niet zo heuvelachtige 'tuinen -en kastelenland' The High Weald en in het westelijke deel de heuvelachtige natuur van het South Downs National Park dat nabij de badplaats Eastbourne aan zee grenst en waar witte krijtrotsen te zien zijn. Het nationale park strekt zich uit tot in West Sussex en ook Hampshire. In deze streek is dus ruimschoots de mogelijkheid om landelijk te overnachten. Aan de kust liggen ook grote badplaatsen waarvan Brighton de bekendste is.Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Hampshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Hampshire. Het graafschap herbergt twee nationale parken. Het westelijk gelegen New Forest wordt hier verder niet behandeld, wel op de volgende pagina over het centrale deel van Zuid Engeland. Het oostelijke deel bestaat uit het nationale park de South Downs, een golvend heuvelachtig landschap waar u prima landelijk kunt overnachten. Tussen de twee nationale park in bevinden zich een paar havensteden en ook het kathedraalstadje Winchester. Leuk om te vermelden: ondanks het feit dat aan deze kustlijne grotere badplaatsen en havensteden liggen vind je hier ook het minst bebouwde stukje Engelse zuidkust en dat is de Chichester Harbour, naast het gelijknamige kathedraalstadje.Vier -en vijfsterrenhotels aan de Sunshine Coast

In de badplaats Eastbourne kunt u overnachten in luxe als u wilt. Het is één van de zonnigste plekken in Engeland en dat heeft niet alleen als voordeel dat u bij de kust en bij het strand zit maar ook dat u hier pal aan de rand van een prachtig kustgebied vertoeft waar u bijvoorbeeld heel mooi kunt wandelen. Uiteraard kunt u in de badplaats ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's.


Luxe Hotel in Eastbourne, East Sussex
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo
Terug naar:

→ Zuidoost Engeland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers