Hotels en appartementen op de Channel Islands

Hotel op het platteland van Jersey hotels boeken via GBL Hotels en vakantiehuizen in St Aubin, Jersey

Hotels, b&b's en appartementen op Jersey

Jersey is één van de twee grote exemplaren van de Kanaaleilanden (Channel Islands) en ligt ook het meest zuidelijk. U kunt bijvoorbeeld verblijven in St Helier, verreweg de grootste plaats en tevens de plek waar menig veerboot arriveert. Een andere optie is bijvoorbeeld St Aubin, ook de zuidkust. Wilt u wat verder weg van de grotere bevolkingspopulaties dan kunt u bijvoorbeeld ergens in het noorden verblijven. Dichtbevolkt is het eiland overigens niet. Zoekt u hieronder naar hotels en ook appartementen op het eiland. De meesten zult u vinden aan de zuidkust, rondom St Aubin's Bay maar verspreid over Jersey zijn meer mooie plekjes. Denk bijvoorbeeld aan Gorey, vlakbij het fraaie kasteel.
legenda van kaart

Hotels en appartementen op Guernsey

Guernsey is dat andere grote Kanaaleiland. Dit ligt dus noordelijker maar nog steeds dicht bij de Franse noordkust, bij Normandië om precies te zijn. De grootste plaats op dit eiland is St Peter Port en ligt aan de oostkust. Dit is een geschikte plaats om te overnachten want hier zijn ook de nodige bezienswaardigheden. Zoekt u hieronder naar hotels en ook vakantiehuizen/appartementen op het eiland. Naast St Peter Port zijn er ook verschillende veel kleinere plaatsjes. Overnachten op een landelijke locaties behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden. Kies het zuiden voor gebieden met kliffen en het noorden voor vlakkere kusten en stranden.


Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ De Kanaaleilanden
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers