Overnachten in Groot-Londen

Hotel in Londen hotels boeken via GBLCity of London Trafalgar Square in Londen Chelsea in West London Richmond in Londen

Hotels, b&b's en appartementen in Groot-Londen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, bed and breakfast of appartement in het graafschap Groot-Londen, dus het centrum maar ook de buitenwijken. In een buitenwijk gaan zitten heeft als voordeel dat het goedkoper is dan het centrum maar goedkoop wordt het nooit. Het centrum in en rond Westminster en The City maar ook in en rond Kensington verder westwaarts is het dus flink prijzig. Wel zijn er vele mooie hotels. Zoekt u een meer landelijk stukje Londen? Dan kunt u denken aan Greenwich meer in het oosten maar zeker Richmond en Kew in het westen waar een zee groot park ligt en befaamde werelderfgoedtuinen. Maar in het centrum is het nodige groen in de vorm van kleine parken maar ook zeer grote zoals Hyde Park. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke gebieden binnen de stad. Op het volgende tabblad ziet u een lijstje met uitgelichte stadsdelen in Groot-Londen.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Londen: bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

Vijfsterrenhotels in de hoofdstad van het VK

In Londen kunt u vanzelfsprekend ook in luxe overnachten. Er zijn verschillende stadsdelen waar vijfsterrenhotels zijn gesitueerd. Hieronder worden drie bekende delen van de Britse hoofdstad uitgelicht. Uiteraard de City of Westminster, het bestuurlijke en toeristische centrum, de City of London, het financiële district en Kensington & Chelsea, de stijlvolle dure wijk net buiten het centrum.


Luxe Hotel in Westminster, centrum van Londen
Luxe hotel in Kensington, EngelandLuxe Hotel aan de Theems in Engeland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Londen
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers