Overnachten in Zuid Engeland (centraal)

Hotel bij zee in Dorset hotels boeken via GBLKuslandschap van Dorset, Engeland Natuur in het New Forest, Engeland Kustlandschap van Wight, Engeland

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Dorset

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Dorset. Aan zee vindt u de befaamde Jurassic Coast met haar kliffen, stranden en baaien. Dat is een gebied waar u in badplaatsjes kunt overnachten maar iets je verder het binnenland in is het ook heel mooi. Een groot deel van het graafschap is immers conservatiegebied met heuvelachtig platteland en mooie dorpjes. De grootste en bekendste badplaats is Bournemouth maar dat ligt niet aan die werelderfgoedkust maar veel dichter bij het New Forest National Park (zie volgende tabblad).
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Dorset, Isle of Wight en het New Forest. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in Zuid Engeland
Cottage in Engeland

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in New Forest

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het nationale park het New Forest. Dit is het westelijke deel van graafschap Hampshire; het oostelijke deel wordt overigens behandeld op de pagina over Zuidoost Engeland. In het New Forest vind u slechts dorpen met aan zee het klein havenstadje Lymington en dat is één van de plekken aan de zuidkust waar je de veerboot naar het eiland Wight kunt pakken.Viersterrenhotels in het New Forest

In het New Forest kunt u overnachten in luxe als u wilt want het heeft meerdere zeer fraaie hotels. Er is de mogelijheid om een hotel uit te kiezen in één van de dorpjes maar iets meer landelijk kan ook. Gezien het natuurlijke karakter van het nationale park zit u uiteraard altijd dichtbij de natuur.


Luxe Hotel in het New Forest, Hampshire
vlak

Hotels, b&b's en vakantiehuizen op Wight

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in op het eiland het Wight. U kunt hier vanuit meerdere havens aan de zuidkust komen, ook speciaal als voetpassagier. Het ov op het eiland is goed geregeld. In het binnenland ligt het kleine stadje Newport en aan de kust verschillende dorpen, stadjes en badplaatsjes. De witte krijtrotsen vindt u in het noordwesten, de badplaatsjes voornamelijk in het zuidoosten en de hoogste heuvels in het zuiden. Het eiland is best groot maar dermate compact dat je alles kunt bereiken vanuit één overnachtingsplek.Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ Zuid Engeland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers