Overnachten in The Cotswolds

Hotel op het platteland van de Cotswolds hotels boeken via GBLDorpje in de Cotswolds, Engeland Heuvels in de Cotswolds, Engeland Stadje in de Cotswolds, Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cotswolds

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de landelijke pracht van The Cotswolds. Het is de naam van een zogenaamde Area of Outstanding Natural Beauty waarvan het licht heuvelachtige landschap heel mooi is maar dat vooral faam heeft verkregen door haar mooie dorpen en stadjes. Van noord tot zuiden zijn prachtige plaatsen in te overnachten. Ga naar een bekend dorp als Broadway, Bourton-on-the-Water en Painswick of één van de kleine stadjes (zo groot als een dorp) als Chipping Campden, Stow-on-the=-Wold en Tetbury. Als u van reuring maar oók het landelijke gebied wilt verkennen dan boekt u een hotel of appartement in één van de zeer nabij gelegen steden Bath, Cheltenham, Gloucester of Oxford.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Cotswolds. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in de Cotswolds, Engeland
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels in landelijke of stedelijke omgeving

De Cotswolds is één van de meest populaire landelijke gebieden in Engeland om te wonen en te bezoeken. Dat resulteert in hoge huizenprijzen maar ook in de aanwezigheid van de nodige mooie hotels. Hieronder ziet 5 uitgelichte accommodaties in het fraaie noordelijke deel van het gebied maar als u stedelijk wilt overnachten dan zijn er in de directe omtrek ook uitstekende mogelijkheden want ook het historische Bath als de beroemde universiteitsstad Oxford bieden op dat vlak mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook minder dure hotels, herbergen en b&b's te vinden zijn.


Luxe hotel in de Cotswold, Egneland
Luxe hotel in de stad Bath, EngelandLuxe hotel in de stad Oxford, Engeland
vlak

Boeken via Groot-Brittannië Liefhebbers

Zoals u op één van de foto's hierboven heeft kunnen lezen boekt u de accomodaties op booking.com, een bekende en vertrouwde website waar je overnachtingen kunt boeken. Als u op een knop/button hier op Groot-Brittannië Liefhebbers klikt dan wordt u gelijk doorgeleid naar hun website.

Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U heeft daar het voordeel dat u heel veel hotels, pensions, herbergen, b&b's, vakantiehuizen en appartementen kunt boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U kunt er gratis een account aanmaken waardoor u alle boekingen in een handig overzicht heeft.

U kunt dan eventueel gebruik maken van loyaliteitskorting (genius). Dat kan wanneer u er vaker boekt. Wanneer die korting van kracht is dan merkt u dat vanzelf tijdens het boeken.Hartelijk dank als u overgaat tot boeken via de links/buttons op deze website.

Ik wens u alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo

Terug naar:

→ The Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers