Wat is er te zien in het graafschap Worcestershire?

Elgar's Birthplace in Worcestershire, Cotswolds Worcester Cathedral in Engeland Witley Court in Worcesterrshire, Cotswolds Hanbury Hall in Worcestershire

Bezienswaardigheden in Worcestershire

Op deze pagina ziet u een uitgebreide interactieve kaart van dit midden -en westelijke deel Engeland waar u niet alleen allerlei bezienswaardigheden en leuke plaatsen in Worcestershire kunt vinden maar ook in het aangrenzende graafschap Warwickshire. Denk aan historische locaties zoals kastelen, landgoederen maar ook tuinen, andere bezoekersattracties en natuurlijk locaties. Meer info over het landschap? Lees hier in meer detail over Worcestershire, een graafschap waar u de naamgevende kathedraalstad kunt bezoeken maar bijvoorbeeld ook kunt gaan wandelen in de Malvern Hills.

legenda van kaart

Meer info over plaatsen & overnachten

Klik binnen de interactieve kaart hierboven op de verschillende icoontjes en u zult zien dat u bij al die mooie plekken en bezoekersattracties kunt doorklikken naar de website van de betreffende locatie. Op die kaart staan ook uitgelichte vakantiebestemmingen, die vindt u hieronder voor het gemak ook terug. U kunt per plaats info vinden en ook zoeken naar overnachtingsadressen. Wilt u dat voor het hele gebied? Kijk dan bij de tweede link/button.

Stadje in Warwickshire, Engeland
Hotel in Engeland


Bezoekersattracties

Bekijk hieronder een lijst met bezoekersattracties waaronder historische huizen, kastelen en tuinen maar ook andere attracties zoals een stoomtrein en een openluchtmuseum. De afkorting NT staat voor de National Trust. Van die organisatie kunt u ook een bezoekerspas aanschaffen. Als u sommige van onderstaande locaties niet op de kaart terug ziet dan is dat omdat ze in één van de plaatsen te zien zijn waar aparte pagina's over gemaakt zijn. Denk in dit gebied vooral aan Worcester en Evesham. Via de interactieve kaart en ook via het tweede tabblad op deze pagina kunt u meer info vinden over die plaatsen.


Historische gebouwen en tuinen:
Croome Court (NT) - Eastnor Castle - Malvern Priory - Little Malvern Court - Worcester Cathedral - Greyfriar's House (NT) - Spetchley Park Gardens - Witley Court - Hanbury Hall (NT) - Harvington Hall - Hagley Hall - Bordesley Abbey


Enkele musea en andere attracties:
Worcester City Art Gallery - Museum of Royal Worcester - The Commandery - Elgar Birthplace Museum - Malvern Museum - Avoncroft Museum - Worcestershire County Museum - Severn Valley Railway - Go Ape Wyre (outdoor avontuur)


Op rondreis?Terug naar:

→ Vakantie vieren in Warwickshire & Worcestershire


© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers