Wat is er te zien in het graafschap Warwickshire?

Packwood House in Warwickshire, Engeland Warwick Castle in Engeland Shakespeare's geboortehuis in Stratford-upon-Avon, Engeland Charlecote Park in Warwickshire

Bezienswaardigheden in Warwickshire

Op deze pagina ziet u een uitgebreide interactieve kaart van dit midden -en westelijke deel Engeland waar u niet alleen allerlei bezienswaardigheden en leuke plaatsen in Warwickshire kunt vinden maar ook in het aangrenzende graafschap Worcestershire. Denk aan historische locaties zoals kastelen, landgoederen maar ook tuinen, andere bezoekersattracties en natuurlijk locaties. Meer info over het landschap? Lees hier in meer detail over Warwickshire, een regio met slechts kleinere steden en stadjes, fraaie vakwerkhuizen. Het heeft een sterke connectie met Shakespeare aangezien 's lands meeste beroemde toneelschrijver er is geboren en heeft gewoond.

legenda van kaart

Meer info over plaatsen & overnachten

Klik binnen de interactieve kaart hierboven op de verschillende icoontjes en u zult zien dat u bij al die mooie plekken en bezoekersattracties kunt doorklikken naar de website van de betreffende locatie. Op die kaart staan ook uitgelichte vakantiebestemmingen, die vindt u hieronder voor het gemak ook terug. U kunt per plaats info vinden en ook zoeken naar overnachtingsadressen. Wilt u dat voor het hele gebied? Kijk dan bij de tweede link/button.

Stadje in Warwickshire, Engeland
Hotel in Engeland


Bezoekersattracties

Bekijk hieronder een lijst met bezoekersattracties waaronder historische huizen, kastelen en tuinen maar ook andere attracties zoals oude vakwerkhuizen, het museum van de creator van rugby en een museum met de grootste collectie vintage auto's in het land. De afkorting NT staat voor de National Trust. Van die organisatie kunt u ook een bezoekerspas aanschaffen. Als u sommige van onderstaande locaties niet op de kaart terug ziet dan is dat omdat ze in één van de plaatsen te zien zijn waar aparte pagina's over gemaakt zijn. Denk in dit gebied vooral aan Warwick, Stratford-upon-Avon en Kenilworth. Via de interactieve kaart en ook via het tweede tabblad op deze pagina kunt u meer info vinden over die plaatsen.


Historische gebouwen vaak met tuin:
Farnborough Hall (NT) - Upton House (NT) - Charlecote Park (NT) - Shakespeare's Birthplace - Hall's Croft - Nash's House - Anne Hathaway's Cottage - Mary Arden's Farm - Warwick Castle - Lord Leycester Hospital - Ragley Hall - Coughton Court (NT) - Packwood House (NT) - Baddesley Clinton (NT) - Kenilworth Castle - Stoneleigh Abbey

Enkele musea en andere bezienswaardigheden:
Compton Verney Art Gallery - Stratford Butterfly Farm - Tudor World - Stratford Armouries - St John's Museum - Market Hall Museum - British Motor Museum - Rugby Art Gallery and Museum - Webb Ellis Rugby Football Museum - Leamington Spa Art Gallery & Museum (Royal Pump Rooms)


Op rondreis?Terug naar:

→ Vakantie vieren in Warwickshire & Worcestershire
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers