Wat is er te zien in het graafschap Herefordshire?

Croft Castle in Herefordshire Hereford Cathedral in Herefordshire Brockhampton Estate in Herefordshire, Engeland

Bezienswaardigheden in Herefordshire

Op deze pagina ziet u een uitgebreide interactieve kaart van dit deel van West Engeland waar u niet alleen allerlei bezienswaardigheden en leuke plaatsen in Herefordshire kunt vinden maar ook in het aangrenzende graafschap Shropshire. Denk aan historische locaties zoals kastelen, landgoederen maar ook tuinen, andere bezoekersattracties en natuurlijk locaties. Meer info over het landschap? Lees hier in meer detail over Herefordshire. Dit graafschap heeft onder andere twee grote natuurgebieden met heuvels en rivieren, enkele kastelen en mooie plaatsen met historische vakwerkhuizen.

legenda van kaart

Meer info over plaatsen & overnachten

Klik binnen de interactieve kaart hierboven op de verschillende icoontjes en u zult zien dat u bij al die mooie plekken en bezoekersattracties kunt doorklikken naar de website van de betreffende locatie. Op die kaart staan ook uitgelichte vakantiebestemmingen, die vindt u hieronder voor het gemak ook terug. U kunt per plaats info vinden en ook zoeken naar overnachtingsadressen. Wilt u dat voor het hele gebied? Kijk dan bij de tweede link/button.

Stadje in Shropshire, Engeland
Hotel in Engeland


Bezoekersattracties

Bekijk hieronder een lijst met bezoekersattracties waaronder historische huizen en tuinen maar ook andere attracties zoals een mooi kasteel en oude kathedraal. De afkorting NT staat voor de National Trust en EH voor English Heritage. Als u sommige van onderstaande locaties niet op de kaart terug ziet dan is dat omdat ze in één van de plaatsen te zien zijn waar aparte pagina's over gemaakt zijn. Denk in dit gebied aan Hereford.


Kastelen, huizen, tuinen en andere gebouwen:
Goodrich Castle (EH) - Kilpeck Church - Laskett Gardens - Westonbury Mill Water Gardens - The Weir (NT) - Hereford Cathedral - The Black and White House Museum - Butchers Row Museum - Eastnor Castle - Helens Manor - Old Court Picton Garden - Little Malvern Court - Brockhampton Estate (NT) - Hampton Court - Berrington Hall (NT) - Croft Castle (NT)


Op rondreis?Terug naar:

→ Vakantie vieren in Shropshire & Herefordshire
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers